Jačmeň v prášku – nastolí správnu hladinu ph!

Jačmeň v prášku
Jačmeň v prášku – nastolí správnu hladinu ph!

Jačmeň v prášku sa vyrába z mladého jačmeňa, mladé listy majú schopnosť absorbovať živiny z pôdy. Obsahujú všetky potrebné vitamíny, minerály, bielkoviny a chlorofyl. Všetky minerály, ktoré sa nachádzajú v mladej rastline, sa samozrejme nachádzajú aj v jačmeni v prášku. Sú to draslík, vápnik, horčík, železo, meď, fosfor, mangán, zinok a vitamíny. Chlorofyl má mimoriadne silný alkalizujúci účinok. Podľa niektorých štúdií, chlorofyl v pečeni a črevách ničí škodlivé látky prijaté v potrave ešte predtým, ako môžu začať škodiť nášmu organizmu. Chlorofyl plní aj dezinfekčnú funkciu v tele, bráni vzniku zápalov, napomáha ich liečiť. Rozmiešaním jačmeňa v prášku v studenej alebo vlažnej vode získate jačmennú šťavu plnú enzýmov, vitamínov, detoxikačných a minerálnych látok, stopových prvkov a aminokyselín. Jačmeň v prášku sa radí medzi tzv. zelené potraviny, ktoré vo vašej výžive zohrávajú veľmi dôležitú úlohu. Zelené potraviny sú plné minerálov, vitamínov, flavonoidov a iných látok, ktoré vaše telo určite ocení. Vysoký podiel vápnika je tiež veľmi významný. V mladom jačmeni je obsiahnutý v takej forme, ktorá je ľahko vstrebateľná pre ľudský organizmus. Jačmeň v prášku má vysoko alkalizujúci účinok, čo umožňuje optimálnu funkciu buniek. Má okysličujúce účinky, čo zvyšuje množstvo kyslíka, ktoré krv môže prepraviť k tkanivám.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

2 + 1 =